قهوه فوری، نوعی قهوه محبوب و پرفروش در سراسر جهان می باشد. در برخی از کشورها مصرف قهوه فوری از قهوه تازه بیشتر می باشد. قهوه فوری از عصاره قهوه خشک شده تهیه می شود. در ایران بیشتر مردم، قهوه فوری را به نام نسکافه می شناسند ولی چیزی که مردم در ذهن دارند در واقع قهوه فوری بوده و نسکافه یک محصول از کارخانه نستله میباشد.
از مزایای مهم قهوه فوری می توان به آماده سازی سریع و عمر مفید طولانی تر اشاره کرد. در این مقاله ما به سراغ قهوه فوری گلد که یکی از انواع قهوه های فوری محبوب و پرفروش است خواهیم رفت. همچنین، فرآیند آماده سازی و خواص و مضرات آن را بررسی می کنیم. در ابتدا به یک تعریف کوتاه درباره قهوه فوری می پردازیم.
قهوه فوری
قهوه فوری همانطور که از نامش پیداست قهوه ای هست که سریع آماده می شود و این امکان را به شما می دهد که در کوتاه ترین زمان ممکن از آن لذت ببرید. برندهای مختلفی برای قهوه فوری وجود دارد که ممکن است طعم آن ها با یکدیگر متفاوت باشد اما در دستور العمل و طرز تهیه آن تفاوتی وجود ندارد.
تنها کاری که باید بکنید این است که قهوه فوری را با آبجوش مخلوط کنید. البته راه های حرفه ای دیگری هم برای تهیه قهوه فوری وجود دارد ولی ساده ترین و قاعده کلی تهیه قهوه فوری همین است.